top of page
MiniPicasso-Sommerkurs-Aug-2016-3.jpg

BARNEKURS

Ser du etter en morsom og lærerik aktivitet for barna dine? Vi arrangerer tenge- og malekurs. Kursene går over 5 -10 uker og klassene møtes til undervisning i 1,5 til 2 timer, en gang i uka. Vanligvis har vi 6-12 elever i hver klasse. Vårt mål er å stimulere barnas kreative evner og fantasi, lære dem å betrakte, og tegne eller male motivene slik de ser dem. Timene skal være morsomme, oppmuntrende, informative, oppdragende, og alltid positive. I løpet av kurset utvikles også finmotorikk, evnen til å konsentrere seg, og barna stimuleres til en skjerpet visuell oppfatningsevne, og, - ikke minst: styrke sin selvtillit.

Alle kurs for barn innebærer individuelle veiledninger og oppøvelser av tegneferdigheter gjennom øvelser. Elevene lærer de grunnleggende prinsippene innen tegning og maling, Tegning med blyant, kullstift og oljekritt. Lys, skygge, perspektiv. Fargelære, fargesirkel. Øvelser med blanding av farger, og maling med tempera (vannbasert) på papir. Det er rom for egenvalgte oppgaver som for eksempel tegneserietegning. Utstyr vil tilpasses den enkelte så langt dette er mulig. Vi legger stor vekt på fantasien og gleden over å skape noe.

Kursene for barn med en såpass stor aldersspredning har tidligere vist seg å fungere svært bra. Elevene lar seg inspirere av hverandre. Og det blir enkelt å akseptere at noen er ”flinkere”.

Materialer og lerret er inkludert.

6 - 12 ÅR:

10 - 12 ÅR:

Påmeldingsskjema
Velg Kursnummer

Takk for innsendingen din! Vi sender deg bekreftelse iløpet av en dag eller to.

bottom of page