top of page
_MG_8314.jpg

VOKSENKURS

Hver kurskveld/-dag vil ha et tema som vi konsentrerer oss om den første halvtimen. Resten av kurskvelden arbeider deltakerne med selvvalgte prosjekter med individuell undervisning og veiledning.

Kurset for nybegynnere legges det vekt på de grunnleggende prinsippene innen tegning og maling. Lys, skygge, perspektiv, fargelære, fargesirkel. I løpet av kurset skal vi innom følgende teknikker/temaer: tegning med blyant, kullstift, vannmaling, akryl/ oljemaling, kritt, landskap, stilleben.

Kurset for viderekomne bygger videre på det dere allerede har lært på Nybegynnerkurset og Trinn 2. Kurset passer også for elever som over tid har arbeidet med maling og tegning på egen hånd, eller som har bakgrunn fra andre tegne- og malekurs. Vi går lenger inn i temaer vi allerede har vært inne på. Prøver oss på flere nye teknikker, og eksperimenterer med nye, kanskje egne, ideer. Det er nå du virkelig skal begynne å lære å tegne og male. Kurset går over flere kvartal, men med ny påmelding for hvert kvartal.

Materialer og lerret er inkludert i alle kursene.

Påmeldingsskjema
Velg Kursnummer

Takk for innsendingen din! Vi sender deg bekreftelse iløpet av en dag eller to.

bottom of page